RDJ webdesign

Zo gaat uw laptop accu langer mee

Zo gaat uw laptop accu langer mee

Geplaatst op

Als u net een nieuwe laptop heeft aangeschaft, heeft u nog geen problemen met de accu. Bij alle laptops gaat de duur van de accu geleidelijk achteruit, ook bij normaal gebruik van de laptop. Langzaamaan verliest een accu zijn vermogen: de capaciteit om de laptop te laten draaien zonder dat deze aan de netstroom verbonden is. Naarmate de laptop veroudert, moet u hem steeds vaker opladen dan voorheen. Gelukkig zijn er genoeg tips om toe te passen en zo de accu van uw laptop langer mee te laten gaan.

Accuduur van een laptop

Tegenwoordig zijn de nieuwste laptops voorzien van een accu die al snel hele dagen meegaan, zonder tussendoor opgeladen te moeten worden. Hoe lang laptop accu’s meegaan, verschilt per laptop. Heeft u een gamer laptop, specifiek geproduceerd voor het soepel en snel laten verlopen van video games, dan slurpt deze vaak meer energie dan een normale laptop. Het schermformaat en de beeldresolutie hebben eveneens invloed op de duur van de accu. Daarnaast zijn er nog enkele andere factoren die bijdragen aan hoe lang u uw laptop kunt gebruiken zonder deze tussendoor op te moeten laden.

 

Het verlengen van de accuduur

Een laptop accu gaat gemiddeld twee tot vijf jaar mee. Daar zit nog best een verschil in. Hoe lang uw accu mee gaat, ligt aan hoe u uw laptop verzorgt. Pas ten eerste altijd op met zowel hoge als lage temperaturen. Laat de accu van de laptop nooit helemaal tot 0% leeg lopen. Doet u dat wel, dan gaat het vermogen van de accu snel achteruit. Als u de laptop aan het opladen bent, let er dan op dat u hem van de lader afhaalt op het moment dat de accu weer vol is.

 

Is de accu aan vervanging toe?

Op een gegeven moment moet u er toch echt aan geloven: de accu van uw laptop heeft zijn beste tijd gekend en is toch echt aan vervanging toe. Op accu-adapter.nl kunt u terecht voor de beste laptop accu’s met de hoogste capaciteit. Zo bent u verzekerd dat u een nieuwe laptop accu aanschaft die er weer volop tegenaan kan. Daarnaast geniet u van twee jaar garantie. Niet alleen zijn er accu’s verkrijgbaar voor laptops, maar ook voor smartphones, tablets en camera’s.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden