RDJ webdesign

Zelf een website maken of je website laten maken?

Zelf een website maken of je website laten maken?

Geplaatst op

We weten allemaal hoe belangrijk een goede website is, maar weten we ook allemaal hoe je een goede website maakt? Waar moet je op letten en welke zaken mag je echt niet vergeten? En hoe zorg je ervoor dat je website gevonden wordt via de zoekmachines zoals Google? In dit artikel bekijken we de voor- en nadelen van het zelf maken van een website, en van het laten maken van je website.

Zelf een website maken, de voor- en nadelen

Laten we beginnen met het voordeel. Je website zelf maken is niet heel duur. Je koopt een domeinnaam en regelt de hosting, maar verder ga je in je vrije tijd of tijdens je werk aan de slag met het bouwen van de site. 

Nu de nadelen, want ja die zijn er helaas ook. Tenzij je heel veel verstand hebt van het bouwen van websites, zul je al snel tegen bepaalde problemen aanlopen. Waarom blijft het menu aan de linkerkant staan en lukt het me niet om submenu’s te maken? Hoe verander ik de kleur van mijn thema? En die webshop, ja daar begrijp ik helemaal niets van… 

Je zult al snel merken dat een website bouwen niet alleen veel tijd in beslag neemt, maar ook veel kennis vereist. Daarbij ben je je vrije tijd of je werktijd kwijt aan het bouwen van een website, terwijl je die tijd veel beter voor iets anders kan gebruiken.

 

De voor- en nadelen van het laten maken van een website

Je website laten maken door professionals heeft meer voordelen dan nadelen. Laten we beginnen met het nadeel: het kost geld. Maar het is wel een heel belangrijke en slimme investering. Het voordeel is dat een internetbureau weet wat er moet gebeuren, en kwaliteit zal leveren. Zo weet je zeker dat je site er niet alleen professioneel uitziet, maar ook nog eens goed gevonden zal word

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden