Met neon verlichting creëer je een duidelijke boodschap aangezien er sprake is van helder licht dat warm en uitnodigend is waardoor de verlichting zowel overdag als ’s nachts al vanaf ver zeer snel zal opvallen. Wil je meer te weten komen over de redenen waarom je voor neon verlichting zou moeten kiezen? Lees de onderstaande tekst dan eerst zo goed mogelijk door.

 

Reden 1: Neon verlichting is perfect voor lichtreclame

Door middel van neon verlichting kan je de buitenkant van je woning of van je bedrijfspand opvallender maken. Bezoekers (en klanten) weten dankzij de enorme attentiewaarde die deze soort verlichting met zich meebrengt je locatie makkelijker te vinden. Het licht is namelijk van ver duidelijk te zien, of het nou gaat om overdag of ’s nachts. Naast lichtreclame kan je neonlampen ook prima gebruiken als toevoeging van je woonstijl bijvoorbeeld als kunst of decoratie.

 

Reden 2: Deze soort verlichting gaat jarenlang mee

Je kunt bij neon verlichting uitgaan van een lange levensduur, wat een hoge mate van betrouwbaarheid met zich meebrengt aangezien je jarenlang kunt blijven profiteren van neon lampen. Deze soort verlichting gaat namelijk ruim 25.000 branduren mee, mits je zorgt voor correct gebruik van de lamp en voor tijdig onderhoud.

 

Reden 3: De enorme aantrekkingskracht

Neon verlichting zijn zeer opvallend en stralen uitnodigend en warm licht uit. Dit zorgt voor het snel aantrekken van de aandacht van voorbijgangers. Hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren en kleurencombinaties waardoor je meerdere lichtkleuren kunt creëren die vriendelijk voor het oog van de mens zijn.

 

Reden 4: Geschikt voor zowel binnen- en buitengebruik.

Neon verlichting wordt veelvuldig toegepast voor buitengebruik zodat je gevel zowel overdag als tijdens de nachturen opvalt, maar je kunt deze populaire soort verlichting ook binnenshuis plaatsen. Denk zo aan het plaatsen van quotes, letters, afbeeldingen, kunstwerken en dergelijke tegen de wanden of als accessoire die je woonstijl helemaal compleet maakt. Kies je voor buitengebruik, dan kan je van weersbestendige verlichting uitgaan die goed tegen sneeuw, kou, wind, regen en zon kan. Hier komt nog bij dat je amper voor onderhoud hoeft te zorgen aangezien het om een onderhoudsvriendelijke soort verlichting gaat.

 

Reden 5: Ruim aanbod aan mogelijke opties

Bij deze soort verlichting kan je uit een groot assortiment aan opties kiezen. Hierbij kan je vrijwel elke gewenste kleur uit het kleurenspectrum gebruiken of met elkaar combineren. Je kunt ook uit meerdere vormen, diameters en formaten kiezen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om neon verlichting op maat te laten produceren zodat je kiest voor verlichting die nauw op je wensen, je budget en je situatie aansluit.

 

Reden 6: De milieuvriendelijkheid en de duurzaamheid

Op moment dat neon verlichting breekt kunnen schadelijke stoffen vrijkomen en het milieu aantasten. Worden de lampen echter op juiste manier verwerkt, dan kan je van milieuvriendelijke lampen uitgaan. Daarnaast kan je uitgaan van een duurzame soort verlichting die overigens energiezuinig is waardoor de verlichting dag en nacht kan blijven aanstaan indien gewenst zonder dat dit je een fortuin hoeft te kosten aan stroom.