De zomer is net voorbij en het duurt nog wel even totdat het kerst is. Echter bestelt zo’n 10 procent van de werkgevers haar kerstpakketten al in juli. De reden? Zij weten dan zeker dat zij het leukste kerstpakket bestellen voor de beste prijs. Buiten dat hoef je je dan ook geen zorgen te maken dat de kerstpakketten te laat aan zullen komen. De meeste aanbieders hanteren een levertijd van zo’n 4 tot 6 weken. Mocht jij op het laatste moment een kerstpakket bestellen, dan loop je dus het risico dat het pakket niet meer op tijd aan zal komen. Dit zal voor behoorlijk wat teleurstelling zorgen en dit laat eigenlijk zien dat jij je personeel niet waardeert. Met het geven van een kerstpakket wil je namelijk laten zien dat je blij bent met wat het personeel voor jou doet. Je geeft aan dat je ze ziet staan en dat je blij bent met hun aanwezigheid.

 

Kortom, een kerstpakket bestellen doe je omdat je je personeel even goed in het zonnetje wilt zetten. Echter heb je tegenwoordig enorm veel mogelijkheden en dit was vroeger wel anders. Vroeger gaf men eigenlijk vooral een pakket met wat lekkere hapjes. Dit kan je anno 2019 nog steeds doen, echter is er nu nog veel meer mogelijk. Zo zijn de kerstpakketten anno 2019 totaal anders dan dat ze in de 19e eeuw waren. Kerstpakketten werden namelijk voor het eerst gegeven in de 19e eeuw. De boeren hebben deze traditie ingezet. Op tweede kerstdag gaven de boeren hun personeel vrij zodat zij gezellig met hun familie kerst konden vieren. Om ervoor te zorgen dat het personeel thuis wat lekkers op tafel kon zetten, gaven de boeren hun een mand met lekkernijen mee. Feitelijk gezien zijn de boeren dus de bedenkers van het kerstpakket. Ondernemers uit andere bedrijfstakken vonden dit een mooi initiatief en besloten vervolgens om dit over te nemen.

 

Een luxe kerstpakket bestellen

Wil jij een kerstpakket bestellen en wil jij dit jaar groots uitpakken? Dan zou je voor de luxe kerstpakketten kunnen kiezen. Er zijn ontzettend veel soorten luxe kerstpakketten. Zo zou je bijvoorbeeld een wijn kerstpakket kunnen bestellen en zou je er ook voor kunnen kiezen om een kerstpakket met een cadeaubon te schenken. Heb jij mensen in dienst die graag naar de sauna gaan? Dan kan je zelf een wellness kerstpakket bestellen. Kortom, er is van alles mogelijk het is echter aan jou om te bepalen hoeveel geld je hier aan uit wilt geven. Heb jij weinig budget? Dan hoef jij je absoluut geen zorgen te maken. Zo zijn er tegenwoordig al hele leuke kerstpakketten voor zo’n tien euro per stuk. Wil jij een kerstpakket bestellen en wil jij hier zo min mogelijk voor betalen? Dan is het slim om de kerstpakket aanbiedingen in de gaten te houden. Dankzij deze aanbiedingen kan jij voor een hele mooie prijs een geweldig kerstpakket bestellen. Wees slim en houdt deze aanbiedingen dan ook goed in de gaten.