RDJ webdesign

Voor elke klus is er een laptop te huur

Voor elke klus is er een laptop te huur

Geplaatst op

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je een laptop zou willen huren. Misschien werk je als bedrijf met tijdelijke krachten en specialisten die na één project weer vertrekken. Dan is het goedkoper om voor die werknemers een laptop te huren dan er één aan te schaffen. Een andere reden om een laptop te huren is voor gebruik tijdens een evenement. De meeste mensen hebben weinig zin om hun eigen laptop daarmee heen te nemen. Logisch, want in een groot complex als de Amsterdamse RAI kan het apparaat beschadigen of kwijt raken. Gelukkig kun je snel en goedkoop een laptop huren in Amsterdam.

Volledig klaar voor gebruik

Als je een laptop wilt huren is daar Windows 10 op geïnstalleerd als besturingssysteem. Een ander systeem is mogelijk, maar dan moet dat vooraf worden aangegeven. Omdat veel laptops worden gebruikt voor presentaties of demonstraties tijdens evenementen of beurzen is er geen kantoorsoftware, zoals Microsoft Office geïnstalleerd. De applicaties om presentaties af te spelen zijn echter wel aanwezig. Ook voor Microsoft Office geldt, dat dit wel kan worden meegeleverd, maar dan moet dat van tevoren worden aangevraagd. Overigens wordt op elke verhuurde laptop wel een alternatief kantoorsoftwarepakket geïnstalleerd. Je kunt dus altijd een tekst, presentatie of spreadsheet aanpassen.

 

Standaard laptop te huur

De prestaties die van een laptop worden gevraagd kunnen behoorlijk verschillen. Voor het afspelen van een eenvoudige PowerPoint presentatie is er een standaard laptop te huur. Dat zijn apparaten met een 15,6 inch scherm, een i5 processor op 250 GHz, 4 GB RAM en een 128 GB SSD. De huurprijs van een standaard laptop bestaat uit een bedrag van ongeveer € 15 voor de eerste dag. Voor de dagen daarna betaal je € 5 per dag. Als zo’n laptop tijdens de verhuurperiode kapot gaat wordt de schade meteen op locatie gerepareerd.

 

Maatwerk laptops te huur

Er zijn situaties denkbaar waarin een standaard laptop niet voldoet. Soms is die te krachtig, maar er zijn ook situaties waarin maximale rekenkracht vereist is. Welke laptop voor jouw situatie geschikt is, is maatwerk. Als je van tevoren vertelt waar je de laptop voor wilt gebruiken, wordt die helemaal op maat gemaakt. Voor simpele dingen als tekstverwerken, internet en e-mail is dat een budget-laptop. Voor krachtige prestaties is er keuze uit een professional laptop of een performance laptop. Uiteraard kun je ook een Macbook Air huren.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden