RDJ webdesign

Verschillen laptoptassen voor dames en heren

Verschillen laptoptassen voor dames en heren

Geplaatst op

Als je veel onderweg bent voor werk en studie, dan is het wel zo fijn om een goede laptoptas te hebben. Want dankzij een goede laptoptas is het extra handig om je laptop mee te nemen, zodat je ontspannen op locatie kan werken. Er zijn verschillende laptoptassen voor heren en dames te koop. Maar verschillen deze nu echt zoveel met elkaar?

Belangrijk: het laptopvak

Een grote overeenkomst tussen laptoptassen voor heren en dames is het laptopvak. Iedere laptoptas moet voorzien zijn van zo een dergelijk vak. Het vormt namelijk, dankzij de speciale voering, extra bescherming tegen stoten en temperatuurverschillen. Ook is het belangrijk dat de laptop goed past in dit vak. Hier wordt ook geen onderscheid mee gemaakt tussen tassen voor heren en dames.

Uiterlijk verschilt

Hoewel het innerlijk van de laptoptas voor heren en dames nagenoeg gelijk is, zijn er toch wel uiterlijke verschillen te vinden. Zo zijn de tassen voor heren wat robuuster en bevatten minder details. De dameslaptoptassen hebben meer frivole details en vaak rondere hoeken. Ook qua geheime vakjes of vakken aan de buitenkant van de tas verschillen beide tassen. Bij dames is er meer opbergruimte voor extra spulletjes. Bij heren vaak niet.

Kleur bekennen

Zelfs de kleuren verschillen in de collecties van heren en dames. Zo is de collectie laptoptassen voor heren vaak voorzien van slechts een paar kleuren. Zwart, bruintinten en misschien een blauwe tas vormen de basis van de collectie heren laptoptassen. Dames hebben veel meer keuze als het om kleuren gaat. En dat geldt zeker voor de laptoptassen. Naast de basics (zwart en bruin) kiezen dames bijvoorbeeld voor rood, turquoise, groen, roze of paars voor hun laptoptas.

Uniseks tassen

Uiteraard houden designers rekening met de wensen van heren en dames bij het ontwerpen van hun laptoptassen. Maar vaak zijn de laptoptassen niet heel overdreven mannelijk of vrouwelijk te noemen. Dus kies vooral een tas uit die past bij jouw wensen en stijl, die bovendien je laptop goed beschermt. Want dat is het belangrijkste van een laptoptas.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden