Denk je erover om te gaan werken met een Learning Management Systeem? Denk dan eens aan een van de systemen van Bloomville. Bloomville is al jarenlang toonaangevende partner op het gebied van het organiseren van leren voor veel grote bedrijven.

Intern vs. Extern

Het organiseren van leren en opleiden van personeel wordt traditioneel vaak  intern aangestuurd. HR-afdelingen zijn er lang mee bezig en zeker met de keuzevrijheid die werknemers tegenwoordig steeds meer hebben, wordt het hoe langer hoe meer een dagtaak. Learning Management Systemen bieden een oplossing. Deze systemen zijn gemakkelijk te implementeren en handig in gebruik. Op die manier heb je een interne oplossing van een extern probleem. Benieuwd? Je vindt meer informatie over de Learning Management Systemen van Bloomville op hun website.

Over Bloomville

Bloomville is al jarenlang toonaangevende partner op het gebied van het organiseren van leren en opleiden. Learning Outsourcing is hun core business. Zij zorgen er dus voor dat jij je als werkgever geen probleem meer hoeft te maken om het opleidingsbudget, het vinden en vergelijken van cursussen en opleidingen en of de werknemers wel voldoende gestimuleerd worden om te leren. Door middel van een van de Learning Management systemen van Bloomville, worden alle zorgen rondom het organiseren van leren van je werknemers weggenomen.

Voordelen van een Learning Management Systeem

Een Learning Management Systeem biedt je veel voordelen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

  • Een systeem waarin alles rondom de opleidingen, cursussen en e-trainingen van je personeel wordt bij gehouden
  • Het stimuleert de zelfredzaamheid van het personeel: het is namelijk ene systeem waar het personeel zelf in kan en de opleidingen zelf kan vergelijken
  • Jouw personeel kan zich weer bezighouden met de core business van het bedrijf in plaats van met de opleidingen van andere werknemers

Ben je benieuwd naar meer voordelen of heb je vragen over Learning Management Systemen van Bloomville? Twijfel dan niet om contact met hen op te nemen!