RDJ webdesign

Hosting vergelijken

Hosting vergelijken

Geplaatst op

WordPress hosting

WordPress is één van de meest gebruikte CMS’en in de wereld. Maar liefst 76% van alle websites op het internet is gemaakt met WordPress en dat is niet voor niets. WordPress is erg gebruiksvriendelijk en zit daarnaast technisch ook steengoed in elkaar. Het gebruiksvriendelijk maken van WordPress kan er soms ook voor zorgen dat een website naar loop van tijd erg zwaar wordt.

Wat bedoelen we hiermee? Iemand die een beetje verstand heeft van websites kan al erg eenvoudig een website in elkaar zetten. Echter gebeurd dit vaak met standaard thema’s die erg zwaar zijn en worden er veel plug-ins geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat je website traag wordt en dat is het laatste wat je wilt. Daarom is het raadzaam om een goede WordPress hosting af te sluiten bij ervaren hosting providers.

Waarom WordPress hosting?

WordPress hosting is speciaal ingericht om specifiek het CMS WordPress uitstekend te kunnen draaien. Zo kun je vaak gebruik maken van verschillende caching mogelijkheden die er voor zorgen dat je website sneller getoond wordt aan bezoekers. Dit is voor zowel je bezoekers fijn als voor de zoekmachines. Zoekmachines vinden het ook belangrijk dat je website snel geladen wordt en dit zal dus ook bevorderlijk zijn voor je posities.

Veel hosting providers beschikken ook over een admin panel waar je met enkele klikken je WordPress installatie klaar kunt zetten. Zo kun je dus direct aan de slag met je nieuwe WordPress website.

Is WordPress hosting duurder?

Dit verschilt enorm per hosting provider en de reden is omdat de kwaliteit per hosting provider ook heel anders is. Sommige hosting providers richten hun servers daadwerkelijk zo in dat je WordPress website beter functioneert en andere hosting providers zien het gewoon als verkoop kanaal en daar is er totaal geen verschil met normale hosting.

Het is dus raadzaam om WordPress hosting providers met elkaar te vergelijken. Op host-reviews.nl zijn de beste WordPress hosting providers al voor je op een rij gezet.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden