We naderen alweer het einde van het jaar 2018. Eindvoorraden worden geteld en de balansen worden opgesteld. Met het einde van het jaar in zicht is het ook weer tijd voor bedrijven om hun waardering te uiten. Dit doen we natuurlijk met relatiegeschenken! De één heeft in het begin van het jaar al bedacht wat hij/zij gaat schenken aan zijn/haar zakenrelaties. Sommigen laten het echter nog even op zich wachten en beginnen zich pas in november te oriënteren. Ieder heeft zo zijn manieren, en door middel van dit artikel dragen wij graag een steentje bij. Want was is nou hét perfecte relatiegeschenk dat voor elke branche geschikt is?

De Dopper waterfles

Misschien ben je er al wel bekend mee, misschien heb je er nog nooit van gehoord; de Dopper waterfles. De Dopper is een product van Nederlandse bodem en heeft dan ook een strak Dutch design. De Dopper is verkrijgbaar in 8 verschillende, aansprekende kleuren. Laat de Dopper goedkoop bedrukken met uw bedrijfslogo, slogan of andere bedrukking naar keuze. Zo maak je van een stijlvolle waterfles een persoonlijk relatiegeschenk!

 

Doordat de duurzame Dopper in diverse kleuren te verkrijgen is en naar eigen wens bedrukt kan worden is die zeer geschikt als relatiegeschenk. In welke branche je je ook bevindt! Voeg dit samen met andere relatiegeschenken zoals pepermuntjes of een powerbank met logo en maak er een kerstpakket van.

Functionaliteit blijft het belangrijkst

Of je er nou wel of niet voor kiest om een Dopper aan jouw zakenrelaties te schenken, zorg er in ieder geval voor dat het geschenk functioneel is. Een geschenk wat niet functioneel zal namelijk na de feestdagen in de kast verdwijnen en nooit meer daglicht zien. Dit zou erg zonde geld, tijd en moeite zijn! Voorkom dit dus en geef jouw zakenrelaties dit jaar een kerstpakket met een Dopper waterfles erin, de reacties zullen ongetwijfeld positief zijn!