Het perfecte relatiegeschenk, ongeacht de branche

rdjweb
december 12, 2018

We naderen alweer het einde van het jaar 2018. Eindvoorraden worden geteld en de balansen worden opgesteld. Met het einde van het jaar in zicht is het ook weer tijd voor bedrijven om hun waardering te uiten. Dit doen we natuurlijk met relatiegeschenken! De één heeft in het begin van het jaar al bedacht wat hij/zij gaat schenken aan zijn/haar zakenrelaties. Sommigen laten het echter nog even op zich wachten en beginnen zich pas in november te oriënteren. Ieder heeft zo zijn manieren, en door middel van dit artikel dragen wij graag een steentje bij. Want was is nou hét perfecte relatiegeschenk dat voor elke branche geschikt is?

De Dopper waterfles

Misschien ben je er al wel bekend mee, misschien heb je er nog nooit van gehoord; de Dopper waterfles. De Dopper is een product van Nederlandse bodem en heeft dan ook een strak Dutch design. De Dopper is verkrijgbaar in 8 verschillende, aansprekende kleuren. Laat de Dopper goedkoop bedrukken met uw bedrijfslogo, slogan of andere bedrukking naar keuze. Zo maak je van een stijlvolle waterfles een persoonlijk relatiegeschenk!

 

Doordat de duurzame Dopper in diverse kleuren te verkrijgen is en naar eigen wens bedrukt kan worden is die zeer geschikt als relatiegeschenk. In welke branche je je ook bevindt! Voeg dit samen met andere relatiegeschenken zoals pepermuntjes of een powerbank met logo en maak er een kerstpakket van.

Functionaliteit blijft het belangrijkst

Of je er nou wel of niet voor kiest om een Dopper aan jouw zakenrelaties te schenken, zorg er in ieder geval voor dat het geschenk functioneel is. Een geschenk wat niet functioneel zal namelijk na de feestdagen in de kast verdwijnen en nooit meer daglicht zien. Dit zou erg zonde geld, tijd en moeite zijn! Voorkom dit dus en geef jouw zakenrelaties dit jaar een kerstpakket met een Dopper waterfles erin, de reacties zullen ongetwijfeld positief zijn!

Learning Management Systeem

rdjweb
november 14, 2018

Denk je erover om te gaan werken met een Learning Management Systeem? Denk dan eens aan een van de systemen van Bloomville. Bloomville is al jarenlang toonaangevende partner op het gebied van het organiseren van leren voor veel grote bedrijven.

Intern vs. Extern

Het organiseren van leren en opleiden van personeel wordt traditioneel vaak  intern aangestuurd. HR-afdelingen zijn er lang mee bezig en zeker met de keuzevrijheid die werknemers tegenwoordig steeds meer hebben, wordt het hoe langer hoe meer een dagtaak. Learning Management Systemen bieden een oplossing. Deze systemen zijn gemakkelijk te implementeren en handig in gebruik. Op die manier heb je een interne oplossing van een extern probleem. Benieuwd? Je vindt meer informatie over de Learning Management Systemen van Bloomville op hun website.

Over Bloomville

Bloomville is al jarenlang toonaangevende partner op het gebied van het organiseren van leren en opleiden. Learning Outsourcing is hun core business. Zij zorgen er dus voor dat jij je als werkgever geen probleem meer hoeft te maken om het opleidingsbudget, het vinden en vergelijken van cursussen en opleidingen en of de werknemers wel voldoende gestimuleerd worden om te leren. Door middel van een van de Learning Management systemen van Bloomville, worden alle zorgen rondom het organiseren van leren van je werknemers weggenomen.

Voordelen van een Learning Management Systeem

Een Learning Management Systeem biedt je veel voordelen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

  • Een systeem waarin alles rondom de opleidingen, cursussen en e-trainingen van je personeel wordt bij gehouden
  • Het stimuleert de zelfredzaamheid van het personeel: het is namelijk ene systeem waar het personeel zelf in kan en de opleidingen zelf kan vergelijken
  • Jouw personeel kan zich weer bezighouden met de core business van het bedrijf in plaats van met de opleidingen van andere werknemers

Ben je benieuwd naar meer voordelen of heb je vragen over Learning Management Systemen van Bloomville? Twijfel dan niet om contact met hen op te nemen!

De voordelen van SEO

rdjweb
oktober 26, 2018

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie genoemd, is het optimaliseren van je websites voor zoekmachines. Dit proces is geheel gratis en het doel hiervan is om de vindbaarheid van je website in zoekresultaten te vergroten. Door je website zo goed mogelijk te optimaliseren, kan dit leiden tot meer bezoekers op je website. Naast het krijgen van meer bezoekers zijn er nog vijf andere voordelen. Hieronder worden deze vijf voordelen op een rijtje gezet.

Meer bekendheid
Doordat je website zo goed mogelijk wordt geoptimaliseerd, kom je hoger te staan in de zoekmachines. Des te hoger je staat, des te sneller je gevonden wordt. Mensen gaan sneller op jouw website klikken omdat je bovenaan staat!

Een goede optimalisatie geeft een effect dat op lange termijn nog zichtbaar is
Wanneer je website goed geoptimaliseerd is, blijf je hoog ranken in Google. Je krijgt voortdurend meer bezoekers en dat ook nog eens gratis! Het is dus belangrijk dat je jouw zoekwoordenonderzoek goed uitgevoerd en toegepast hebt om de content op je website zo relevant mogelijk te maken.

Je trekt de juiste bezoekers
Bij SEO ligt de aandacht op de zoekwoorden waar mensen op zoeken. Je schrijft je content aan de hand van het zoekwoordenonderzoek dat je heb uitgevoerd. Op deze manier krijg je inzicht in de relevante zoekwoorden. Op dat moment weet je dus dat die personen opzoek zijn naar hetgeen wat ze intypen in de zoekmachines.

Het is gratis!
In vergelijking tot SEA, oftewel zoekmachine adverteren, is SEO geheel gratis. Je hoeft dus helemaal geen advertenties te kopen. Zoals eerder benoemd, schrijf je jouw content aan de hand van een zoekwoordenonderzoek.

En het zorgt voor vertrouwen
Ja, dat klopt helemaal! Als een persoon iets zoekt op Google en hij/zij ziet dat jouw website bovenaan staat, hebben zij veel meer vertrouwen in je website. Het vergroot dus de betrouwbaarheid van je website. Dit kan vooral belangrijk zijn bij webshops, want hierbij speelt vertrouwen een hele grote rol!

Refurbished laptop kopen: de voor- en nadelen op een rij

rdjweb
oktober 17, 2018
Creoserver

Een refurbished laptop is ofwel een laptop die is teruggestuurd naar de winkelier of fabrikant voor een terugbetaling door een klant of een laptop die net uit de lease is gekomen. De laptop kan een klein defect hebben gehad of gewoon niet aan de verwachtingen van een klant hebben voldaan. Voordat een laptop kan worden doorverkocht, worden eventuele defecte onderdelen gerepareerd of vervangen en wordt de laptop vervolgens zorgvuldig onderzocht om er zeker van te zijn dat deze goed werkt.

Refurbished laptop kopen

Elke laptop die dit proces doorloopt moet worden bestempeld als refurbished. Refurbished laptops kunnen een koopje zijn in vergelijking met sommige nieuwe modellen, maar het is belangrijk om eerst de voor- en na delen op een rij te zetten. Er zijn vele winkels waar je een refurbished laptop kunt kopen. Creoserver is daar een van. Op creoserver.com vind je hun aanbod aan refurbished laptops.

Prijs

Refurbished laptops zijn vaak 10 tot 25 procent goedkoper dan de oorspronkelijke prijs van de laptop. Dat kan een aanzienlijke besparing zijn. Het nadeel is vaak dat refurbished laptops niet beschikken over de nieuwste processors en het nieuwste besturingssysteem.

RAM

Nieuwe laptops zijn vaak voorzien van meer geheugen dan de vorige generaties, dus een refurbished laptop heeft mogelijk niet dezelfde hoeveelheid geheugen als de nieuwste versie. Een refurbished laptop heeft bijvoorbeeld slechts 1 GB geheugen, terwijl een nieuwe laptop al 4 GB heeft. Dit kan al dan niet een verschil maken voor u, afhankelijk van de systeemvereisten van de programma’s die u gaat draaien.

Harde schijf

De grootte van harde schijven kan ook verschillen bij nieuwe en refurbished laptops, omdat geheugenopslag in de loop der tijd goedkoper wordt. Een refurbished laptop kan slechts een harde schijf van 60 GB hebben, terwijl de nieuwe versie van de laptop inmiddels een harde schijf van 320 GB heeft. Afhankelijk van uw opslagbehoeften kunt u besluiten om een nieuwe of refurbished laptop te kopen en deze vervolgens te upgraden.

Hoe weet je of je iPhone waterschade heeft?

rdjweb
oktober 15, 2018

Als je iPhone niet aangaat nadat je in contact bent gekomen met water, kan het een van de twee dingen zijn; of de iPhone is kortgesloten, of het water heeft enkele interne componenten beschadigd of aantast en heeft de schakelingen in gevaar gebracht. Beide kunnen onherstelbaar zijn als de telefoon niet door een technicus wordt bekeken. Er zijn een paar tests die je kunt doen om te controleren of je telefoon daadwerkelijk niet wordt ingeschakeld, of dat er een ander probleem is. Doe eerst een harde reset. Een groot deel van de tijd dat de telefoonkorting kan knoeien met de software en een harde reset zal alles weer opstarten, zodat je een back-up van je telefoon kunt maken. Als dit niet werkt, probeer dan je telefoon op je computer aan te sluiten om te zien of iTunes het apparaat herkent.

Mijn telefoon wordt niet opgeladen

Als je iPhone niet wordt opgeladen na het laten vallen in het water, is er waarschijnlijk een probleem met je oplaadpoort, vooral als dat de belangrijkste plaats was waar het water de telefoon binnenkwam. De het laden haven is één van de weinig plaatsen die elektrocomponenten heeft blootgesteld, zodat is er heel wat potentieel voor corrosie. Als u hebt geëlimineerd waterschade als een probleem kan er een probleem met uw iPhone batterij. mHet eerste wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je je iPhone oplaadpoort niet verder beschadigen is om ervoor te zorgen dat de oplaadpoort volledig droog is voordat je je telefoon aansluit. Het inpluggen van je telefoon als er water in de oplaadpoort zit, zal zeker leiden tot corrosie of een korte broekzak.

Mijn iPhone scherm is beschadigd door water

Je kunt zien of je scherm beschadigd is door water als er lijnen of donkere vlekken onder het glas zitten. Het is moeilijk te zeggen of deze schade permanent zal zijn of dat het tot andere complicaties zal leiden, dus het beste is om het uit te schakelen en zo lang mogelijk te laten drogen. Er is echter geen garantie dat het circuit onder het water beschadigde iPhone scherm niet zal corroderen na verloop van tijd, en het scherm zal stoppen met werken.

De luidspreker van mijn telefoon werkt niet

Het is moeilijk om te bepalen of de luidspreker van je iPhone is gecompromitteerd door water, omdat er vaak grotere problemen zijn die je ervan weerhouden om op te merken. Zoals met elke watergerelateerde kwestie, laat uw telefoon zo lang mogelijk drogen. Als u erin slaagt om uw telefoon weer aan te zetten, maak dan een back-up van uw gegevens voordat u de spreker probeert uit te testen. Als er water in je luidspreker zit, kan het gebruik ervan de telefoon kortstondig maken. Als je je iPhone weer hebt ingeschakeld nadat je hem zo lang mogelijk hebt laten drogen, probeer dan een ringtone of wat muziek af te spelen via je luidspreker. Dit zal u toelaten om te identificeren als er een probleem is, echter, moet het een van de laatste dingen om te controleren om te voorkomen dat uw telefoon kortsluiting en het veroorzaken van meer schade.

Is je telefoon onherstelbaar beschadigd door water en betaal je liever niet de hoofdprijs voor een nieuw toestel? Bij planetrefurbished.nl kun je terecht voor een zo goed als nieuw toestel, bijvoorbeeld een iphone 7 tegen een scherp tarief.

Hoe werkt bitcoin kopen?

rdjweb
oktober 5, 2018

Bitcoin hebben de afgelopen tijd veel het nieuws gedomineerd. De prijs van één bitcoin was torenhoog en iedereen wilde ze hebben, omdat men bang was om de boot te missen. Wie wil er niet slapend rijk worden? Het klonk voor veel mensen te mooi om waar te zijn. Juist nu de hype een beetje over is gewaaid en de prijs van één bitcoin is gedaald naar ca. zesduizend dollar, is het (wellicht) weer tijd om te investeren in de cryptomunt. In dit artikel leggen we uit hoe bitcoin kopen werkt.

Een wallet

Voordat je bitcoin kunt kopen moet je een wallet hebben: een digitale bitcoin-portemonnee of -bankrekening waar je cryptomunten in bewaart. Er bestaan verschillende soorten wallets: een hardware, software of paper wallet.

  • Een hardware wallet kan bijvoorbeeld een usb-stick zijn waar je bitcoin op opgeslagen zijn.
  • Een software wallet is een website of een app waar je de cryptomunten bewaart.
  • Een paper wallet is een uitgeprint papier waar de sleutel en het adres van je bitcoin op staan.

Jezelf registreren op een cryptobeurs

De volgende stap is om jezelf te registreren op een cryptobeurs. Dit zijn partijen waar je bitcoin kunt kopen. In Nederland zijn Coinbase, Kraken en Binance een van de bekendste beurzen.

Om bitcoin te kunnen kopen zal je een verificatieproces moeten doorlopen, waarvoor je vaak een creditcard nodig hebt en een kopie van je ID-kaart moet opsturen. Je eerste bitcoin koop je met euro’s en vervolgens kun je met je gekochte bitcoin ook andere cryptomunten kopen, zoals ethereum of litecoin.

Nu bitcoin kopen of juist niet?

Diverse cryptomunt-specialisten vinden het slim om juist nu in bitcoin te stappen, maar net als de Autoriteit Financiële Markten wordt aangeraden om alleen cryptomunten te kopen met geld dat je bereid bent te verliezen. Ondanks dat de grote bubbel al geknapt lijkt te zijn, kleven er vele risico’s aan investeren in cryptomunten. Investeer daarom nooit al je geld er in.

Bitcoin nieuws volgen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg dan Bitned.nl. Dit is het nieuwsplatform waar kenners al het nieuws over bitcoin, blockchain en andere cryptomunten delen. Daarnaast vind je er ook voorspellingen, de koers en de toekomstverwachting van bitcoin én andere cryptovaluta.

Grote bedrijven en organisaties maken gebruik van de diensten van QYN

rdjweb
september 25, 2018

De QYN klant cases spreken eigenlijk wel voor zich. Grote en bekende bedrijven en organisaties zijn ontzettend tevreden over de diensten van QYN. Dit zijn bovendien klanten met uiteenlopende doeleinden. QYN kan je helpen bij adverteren, het geven van informatie of het verzorgen van entertainment. Dat is ook wel duidelijk aan het uiteenlopende karakter van onze klanten.

 

Belangrijke informatie

Een bekende klant van QYN is het Erasmus ziekenhuis. Daar worden de diensten en producten van QYN bijvoorbeeld toegepast in de wachtkamer. Bijvoorbeeld om aan te geven of spreekuren uitlopen. Daardoor weten patiënten meteen dat ze iets langer moeten wachten. Ook helpt het met het ziekenhuis een persoonlijkheid te geven. Dat kan bijvoorbeeld door personeel van afdelingen weer te geven op beeldschermen. QYN zorgt ervoor dat het ziekenhuis een prettigere omgeving wordt voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

 

Een interactieve winkel

De traditionele winkel raakt steeds verder uit de mode. Huidige generaties willen interactiviteit zien. Dat doe je met digital signage. KPN is je al voorgegaan met het renoveren van de uitstraling van hun winkels. Daardoor zijn hun winkels veel opvallender geworden. Door de samenwerking met QYN beschikt KPN nu over hippe en moderne winkels. Deze zijn ook een stuk klantvriendelijke geworden. Bij binnenkomst kunnen klanten bijvoorbeeld aangeven wat de reden van hun bezoek is. Met die informatie kun je veel als winkel. Je kunt bijvoorbeeld meteen het juiste personeelslid op een klant afsturen. Als iemand voor een reparatie komt dan komt een reparateur dat meteen te weten. Iemand die een pakket je af komt halen kan meteen doorgestuurd worden naar de balie. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden waarmee QYN winkels naar het moderne tijdperk helpt. Als je jouw winkel ook klaar voor de toekomst wilt maken dan kun je terecht op de website van QYN. Onze medewerkers zorgen ervoor dat elke klant een plan op maat krijgt.

Een webdesign – de voordelen als je het zelf doet

rdjweb
september 11, 2018

Bij het bekijken van de website denken veel werkgevers ten onrechte dat een prachtige nieuwe site het antwoord zal zijn. Hoewel het esthetische ontwerp natuurlijk belangrijk is, is het maar slechts een onderdeel van het totale plaatje.

Eerst moet je namelijk bepalen wat je doel is en vervolgens hoe je dat denkt te gaan behalen. Met andere woorden, dat is mijn demografie en dit is mijn probleemoplossend vermogen. Het opzetten van een nieuwe site kan een behoorlijke uitdaging zijn maar als je deze twee zaken in je achterhoofd houdt, zal dat je tijd en geld besparen. Het is van essentieel belang dat je met de ontwerper samenwerkt om zo de richtlijnen van je ontwerp vast te stellen en eventuele problemen te kunnen aanpakken. Als het webdesign bedrijf niet bekend is met de basisprincipes van marketing en als je zelf geen marketingafdeling hebt, huur dan een consultant in om met je samen te werken en om een perfect ontwerp voor het project te maken.

Ten tweede moet je bedenken dat bijvoorbeeld een huis niet slechts een gebouw is, maar een huis is gevuld met spullen en mensen. Een website is fantastisch en kan wel goed werken, maar belangrijker nog is de content. De content, waar je site eigenlijk allemaal om draait, zal waarde geven aan klanten en prospects. De content van je site zet een bepaalde toon, die moet worden weerspiegeld in het ontwerp en niet andersom. Er zijn veel goede webontwerpers maar die hebben helaas weinig verstand van marketing.

De webontwerpers uit Londen zijn de beste als het gaat om professionele webdesign bedrijven. Maar ook al heb je een bedrijf met oog voor esthetiek en dat kan zorgen voor een goed, bruikbaar ontwerp, als ze niet weten hoe ze je product op de markt moeten brengen, zal dat allemaal voor niets zijn. Neem hiervoor dus iemand in dienst. Jij en je ontwerper zullen er geen spijt van krijgen.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden door SEO specialisten

rdjweb
augustus 15, 2018

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Kortgezegd is zoekmachine optimalisatie hogere posities verkrijgen in een zoekmachine, en dan voornamelijk Google. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimazation), is erg belangrijk voor e-commerce bedrijven. E-commerce houdt in dat er handel wordt gedreven via het internet en daar is Google de beste manier om (potentiele) klanten te benaderen. Om hoger te komen in Google is het belangrijk om te weten hoe het algoritme van de zoekmachine werkt. SEO consultants weten precies welke punten er verbeterd moeten worden om hoger te komen in Google. Door zoekmachine optimalisatie uit te besteden heb je geen omkijken meer naar de positie in Google en kan je zelf doorgaan met ondernemen.

 

SEO en SEA

Naast SEO is er ook SEA, oftewel Search Engine Advertising. Beide termen hebben te maken met zoekmachines. Echter is het verschil dat SEO onbetaalde, organische zoekresultaten optimaliseert en SEA zijn betaalde advertenties in de zoekmachines. Een hoog resultaat door zoekmachine optimalisatie kost je geen geld aan Google. Elke bezoeker die dan via de organische zoekresultaten op jouw website komt kost geen geld. Echter voor het beste resultaat is het aan te raden om SEO en SEA te combineren. De meeste SEO consultancybureaus zijn ook in staat om goede betaalde campagnes te draaien.

 

Meer websitebezoekers door SEO

Uit onderzoek is gebleken dat slechts 20% van de bezoekers klikt op een zoekresultaat buiten de top 3. Het is dus van groot belang dat jij hoog scoort in Google met de voor jou belangrijke zoekwoorden. Daarnaast zorgt een hogere positie in Google voor meer vertrouwen en vergroot het de merkbeleving. Dat betekent dus niet alleen dat een hogere positie in Google zorgt voor meer bezoekers, maar ook dat deze bezoekers meer vertrouwen hebben in jouw merk, product en/of dienst.

 

Hoger komen in Google

Er zijn verschillende manieren om een hogere positie te verkrijgen in Google. De belangrijkste zijn een technisch goede website, schrijven van content en het vergroten van de autoriteit. Zoekmachines hechten veel waarde aan een gestructureerde indeling van de website. Dit houdt in URL’s, broncodes en de sitemap van de website op een gestructureerde manier wordt weergegeven. Door deze factoren te optimaliseren zal de vindbaarheid al verbeteren. Ook is het belangrijk om veel goede content te plaatsen op de website. De content moet voor zowel de zoekmachine als voor de bezoeker geoptimaliseerd zijn. Google analyseert de tekst namelijk op kwaliteit, hoe beter de kwaliteit hoe beter deze scoort in Google. Daarnaast zullen verwijzingen van andere relevante websites een teken voor Google zijn dat de website autoriteit en populariteit uitstraalt. Dit beloont Google door een hogere ranking te geven. Uiteraard zijn er nog veel meer dingen die bijdragen aan zoekmachine optimalisatie.

 

SEO specialisten staan voor u klaar

Vaak is het zelf optimaliseren van een website voor Google veel werk. SEO specialisten zijn daar dagelijks mee bezig en weten precies wat zij moeten doen om voor jou een hogere positie te bewerkstelligen. Door zoekmachine optimalisatie uit handen te geven, kan je doen waar je zelf het beste in bent: ondernemen.

Voordelen van een nieuw ERP Systeem

rdjweb
augustus 2, 2018

Een Enterprise Resource Planning (ERP) systeem biedt vele voordelen. Voor iedere branche zijn er verschillende toepassingen te bedenken waardoor je efficiënter kunt werken en werkzaamheden kunt automatiseren. Nu denk je misschien: ‘Wij hebben al jaren een ERP systeem’, Maar juist in dat geval kan de implementatie van een nieuw systeem positieve effecten hebben op de efficiëntie van het bedrijf. Hieronder hebben we enkele voordelen voor je uitgelicht.

Betrokken en effectieve werksfeer

Het is belangrijk om je de personeelsleden om input te vragen bij de oriëntatie voor een ERP systeem en de implantatie hiervan. Dit zorgt ervoor dat de personeelsleden zich betrokken voelen, het nieuwe systeem meer zullen gebruiken en ook daadwerkelijk efficiënter gaan werken met het ERP systeem.

Datastromen optimaliseren

Met een nieuwe ERP systeem zorg je ervoor dat iedereen op het juiste moment over de juiste informatie beschikt. Dit doe je door de datastromen vooraf te inventariseren, gebruikte gegevens per persoon in kaart te brengen en het systeem hierop in te richten.

Wanneer je al over een ERP systeem beschikt is het verstandig om te controleren of de processen nog steeds zo efficiënt mogelijk verlopen.

Schone of nieuwe database

Bij het implementeren van een nieuw ERP systeem heb je de mogelijkheid om te bepalen welke informatie je wilt verzamelen en bewaren. Houdt hierbij rekening met de ontwikkelingen in de branche en binnen je bedrijf. Hiermee los je databasevervuiling op en kun je inspelen op trends.

Ook wanneer je bedrijf al jaren gebruikt maakt van een ERP-systeem kan het juist interessant zijn om de database met enige regelmaat te controleren.

Veel standaard functionaliteiten

Jaren geleden stond het ontwikkelen van ERP systemen nog in kinderschoenen en moesten veel functionaliteiten op maat ingebouwd worden. De ontwikkeling hiervan heeft echter niet stil gestaan.

Een hedendaags systeem bevat hierdoor vele malen meer standaardfunctionaliteiten, waardoor er vaak relatief weinig maatwerk nodig is. Heb je interesse? Zoek hier het best passende ERP systeem uit voor jouw bedrijf.