Het beste is om je website te maken met behulp van Lightspeed. Lightspeed is een systeem waar webshops en kassasystemen op kunnen draaien. Zo kun je vanaf één plek al je klanten bedienen. Je kunt dus zowel een fysieke als een online winkel beginnen met dit systeem. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen uit één van de standaard layouts. Zo kun je een webshop bouwen zonder een webdesigner.

Lightspeed dé manier om te ondernemen

Lightspeed is een manier om zowel je kassa als je webshop te koppelen. Je kunt zo vanaf één plek zowel je webshop als een fysieke winkel beheren. Dit bespaart een hoop administratieve problemen. Ook zijn er Lightspeed koppelingen waarmee je kunt verbinden met je favoriete applicaties. Daarnaast kun je vanuit dit systeem ook de voorraad bijhouden. Ook is het mogelijk om direct bestellingen te plaatsen wanneer de voorraad op lijkt te raken. Hiervoor moet er wel een actieve koppeling zijn met de leverancier. Hier kun je altijd even naar informeren als je hier meer duidelijkheid over wilt.

Persoon Die Ipad Gebruikt

De toegevoegde waarde van een webshop

Een webshop zorgt er niet alleen voor dat je online klanten kan bedienen. Door bijvoorbeeld je webshop aan te melden bij ‘Google mijn bedrijf’ kun je ook offline klanten bedienen. Zo kun je hier je bedrijfsgegevens vermelden. Ook zou je een telefoonnummer en je openingstijd kunnen toevoegen. Dit zorgt ervoor dat de mensen die graag fysiek hun dingen kopen ook nog bij je langs komen. Daarnaast is lokale marketing een manier om meer bezoekers in de winkel te krijgen, maar dit heeft ook zeker effect op je webshop. Het voordeel van verkopen in een webshop is dat je minder tijd kwijt bent aan een verkoop. Ook is het administratief vaak te koppelen aan je eigen boekhoudsysteem.