RDJ webdesign

3 tips om je eigen webshop te beginnen

3 tips om je eigen webshop te beginnen

Geplaatst op

Als je online een webshop gaat beginnen wil je jouw klanten altijd van diensten kunnen zijn. Met de speciale hosting pakketten voor webshops is dit tegenwoordig mogelijk. Het is wel belangrijk dat je let altijd op de limieten die een hostingprovider kan stellen. Dit doen zij omdat niet iedereen hetzelfde aantal bezoekers heeft.

Creëer een krachtige webshop met Magento

Magento is een CMS systeem wat gemaakt is om supersnelle prestaties te geven. Het wordt niet voor niets door de grotere webshops van Nederland gebruikt. Daarnaast is Magento een systeem wat zoekmachine vriendelijk is gebouwd. Hierdoor kun je hogere posities halen in Google. Ook is het mogelijk om met dit systeem unieke kortingscodes te creëren. Zo kun je ervoor kiezen om een algemene korting toe te laten passen, maar ook kun je een persoonlijke welkomstkorting instellen. Een ander voordeel is dat je met dit systeem makkelijk kunt schakelen. Merk je dat de webshop een groot aantal bezoekers krijgt is het slim om contact op te nemen met je hostingprovider. In combinatie met de juiste Magento hosting kun je snel hier op inspelen.

De voordelen van Magento hosting

Magento hosting is precies zo ingericht dat je veel klanten van dienst kunt zijn. Ook kun je profiteren van hoge snelheden. Daarnaast biedt Magento een extra geavanceerde beveiliging aan die de gegevens van jou en je klanten zal beschermen. Omdat de software voor echte developers is geschreven kun je hier supersnel mee werken. Ook zul je merken dat de productiviteit van je bedrijf hierdoor toeneemt. Daarnaast is deze hosting flexibel opzegbaar. Dit heeft ook als voordeel dat je de hosting op jouw gewenste tijd kunt verhogen. Zo heb je nooit meer onnodige kosten die niet nodig zijn.

Silver Imac Collage Foto's Weergeven

Gebruik shopware voor jouw webshop

Shopware is een opensource systeem wat in Duitsland is ontwikkeld. Sinds 2000 heeft Shopware al meer dan 100.000 vaste gebruikers. Het is als het ware een uitgebreid Content Management System. Ook is het mogelijk om met een drag en drop editor te werken. Daarnaast kun je als extra ook product streams gebruiken. Hiermee kun je de nieuwste producten goed aan het licht brengen. Met shopware hosting ben je verzekerd van een snelle en veilige verbinding. En natuurlijk is ook dit systeem zoekmachine vriendelijk.

Laat je bedrijf groeien met cloud hosting

Cloud hosting is de manier om vandaag de dag je bedrijf te laten groeien. Het is onder meer mogelijk om je beveiliging hiermee eens lekker op te schroeven. Zo zijn de gegevens van jou en je klanten altijd veilig. Ook kun je hiermee je website veel sneller maken dan bij de standaard hosting. De meeste klanten haken al af als een website een langere laadtijd heeft dan 3 seconden. Dit wil je natuurlijk koste wat het kost voorkomen. De contracten zijn ook flexibel aanpasbaar, zo kun jij dit aanpassen aan het aantal klanten dat je hebt. Andersom geldt dit precies hetzelfde, als je minder klanten hebt kun je het weer naar beneden laten aanpassen. Zo betaal je niet langer teveel voor webhosting.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden